A kisvárosokról

2024.05.24. 10:00

Könyvbemutatót tartottak a Jankovich-kúriában

Duol.hu

Schrick István köszöntötte a könyvbemutató vendégeit

Fotó: Szilágyi Irén

Rangos közigazgatás-szakmai rendezvény házigazdája volt május 22-én Rácalmás. A „Magyar kisvárosok politikai, igazgatási és fejlesztési dimenziói” című tanulmánykötet bemutatóját a Jankovich-kúriában rendezték meg, adta közre Rácalmás Város Önkormányzata a közösségi oldalán.

Zongor Gábor, a TÖOSZ korábbi főtitkára (a fotón szemből) beszélget a könyvbemutató előtt
Fotó: Szilágyi Irén

 Hozzátéve:

A kötet a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) támogatásával a Homo Oecologicus Alapítvány gondozásában jelent meg. A kötet szerkesztői – Dr. Gyergyák Ferenc TÖOSZ főtitkár és dr. Szabó Tamás HOEC kuratóriumi elnök – mellett az ország minden részéből ide látogató polgármesterek is a rendezvény vendégei voltak. 

Dr. Gyergyák Ferenc a TÖOSZ főtitkára, Schrick István Rácalmás polgármestere és dr. Szabó Tamás a HOEC kuratóriumi elnöke
Fotó: Szilágyi Irén

A jelenlévőket köszöntötte Schrick István, Rácalmás polgármestere is, a tanulmánykötet megjelenését támogató önkormányzatok egyikeként. Zsigmond Lászó Ybl-díjas építész, Rácalmás főépítésze a jelentősebb rácalmási építészeti beruházásokról tartott előadást a résztvevőknek. A tanulmánykötet az alapítvány honlapján hamarosan ingyenesen elérhető lesz a közigazgatási, felsőoktatási szakemberek és érdeklődők számára egyaránt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában