Közmeghallgatás

2024.05.26. 19:42

Értesüljön első kézből Kisapostag közügyeiről

Közmeghallgatást tart Kisapostag polgármestere, Nagy Attila a községháza kultúrtermében hétfőn 17 órakor. A közéleti fórumon lehetőség nyílik arra, hogy a település lakosai közvetlenül kérdezzék a település vezetőjét.

Duol.hu

A korábbi fórumokon is nyitott volt a polgármester a település lakosainak kérdéseire

Fejlesztések, tervezett projektek, költségvetés, programok

Az esemény célja, hogy a polgármester részletesen beszámoljon az előző évi fejlesztésekről, beruházásokról és az áthúzódó projektekről, valamint bemutassa az idei évre vonatkozó terveket és a folyamatban levő fejlesztéseket. A közmeghallgatáson az önkormányzat költségvetésére és pénzügyi adataira is részletesen kitér majd. Bemutatja a tervezett és pályázatra, forrásra váró projekteket. Beszél a Kisapostagi Vagyonkezelő Kft. tevékenységéről, amely sok hasznos szolgáltatást nyújt a kisapostagi lakosoknak. Bemutatja a megvalósult és az előttük álló programokat. Külön kitér a közelgő Kisapostagi Falunap programjaira, amelyet várhatóan idén is nagy érdeklődés övez majd. A résztvevőknek lehetőségük lesz kérdéseket feltenni a polgármesternek.

Miért érdemes részt venni a közmeghallgatáson?

A polgármesteri közmeghallgatás kiváló lehetőséget nyújt a lakosság számára, hogy közvetlenül tájékozódhasson a város ügyeiről és fejlesztési terveiről. A részvétel nemcsak arra ad lehetőséget, hogy első kézből értesüljenek Kisapostag fejlődéséről, hanem arra is, hogy kérdéseiket és javaslataikat közvetlenül elmondhassák a polgármesternek és a fórumon részt vevő képviselőtestület tagjainak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában