Lehet jelentkezni

2024.05.25. 17:00

Egy különleges tábor felső tagozatosoknak

Segítheti a pályaválasztást az a nyári tábor, amelyet a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum hirdet meg általános iskolásoknak.

Fekete Györgyi

Ebben az évben is megrendezi a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum a „Szakmázz velünk!” pályaorientációs tábort. 2024. június 24-28. között, naponta 08:00-16:00-ig a Digitális Közösségi Alkotóműhelyben várják a táborozókat. Jelentkezhetnek azok, akik most fejezték be az 5., 6., 7. osztályt, és érdekel a szakmák világa. 

Ebben a táborban kipróbálhatják a különböző szakmákat is. A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum iskolái egy-egy napon hozzák a szakértelmüket, és izgalmas feladatokat is, hogy még érdekesebbé tegyék a táborban töltött időt. Lehet majd, fúrni, faragni, robotozni, programozni, szerelni, vegyészkedni, sütni-főzni, fotózni, varrni, vagy egyszerűen sebeket bekötözni.

Ha a résztvevők a szakmapróbákon túl vannak, akkor irány a barkácsműhely, vagy a 3D- labor,esetleg a csocsó és a ping-pong verseny. A tábori élményekhez jár a napi háromszori étkezés.

Jelentkezni lehet a [email protected], vagy a +36 (70) 505-6396-os telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában