Szeptemberben

2024.05.23. 13:00

Csónakházak Nyílt Napja Dunaújvárosban is

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) szeptember 13-án első alkalommal rendezi meg a Csónakházak Nyílt Napját.

Duol.hu

A szövetség honlapjának közleménye szerint az esemény keretein belül országszerte 51 vízitelep nyitja meg kapuit a vízisportok iránt érdeklődőknek.
Az akció megszervezésével az MKKSZ legfőbb szándéka közelebb hozni a családokat, diákokat az elmúlt 25 év legsikeresebb magyar olimpiai sportágához, valamint közvetlen és szórakoztató formában bemutatni a vízitelepek, illetve az egyesületek működését.  
A helyszíneken egyedi programokkal várják a sportolni vágyókat: bárki hajóba ülhet, kipróbálhatja a kajakot, a kenut, vagy éppen a SUP-ot, az érdeklődők megismerkedhetnek az edzőkkel, a létesítményekkel és különféle játékos, közösségépítő feladatokban is részt vehetnek.
A kezdeményezésben részt vevő egyesületek listája megtalálható a kajakkenusport.hu/csonakhazak-nyilt-napja oldalon, ide kerülnek majd fel augusztus elejéig az egyes helyszíneken tervezett programok is. A Csónakházak Nyílt Napján a programokon való részvétel mindenki számára ingyenes - közölte az MTI.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában