2024

2024.04.02. 11:00

Indul az idei KÖSZ, Hankook! program

Április 2-án ismét elindult a Hankook Tire Magyarország Közösségi Összefogás a Szebbért (KÖSZ, Hankook!) programja, amelynek keretében a Hankook dolgozói saját lakóhelyükön végezhetnek önkéntes munkát, a célok megvalósulását pedig a Hankook anyagilag támogatja, ezzel hozzájárulva a helyi közösségek épüléséhez – áll a Hankook szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében.

Duol.hu

Forrás: Hankook

A program 2013-as indulása óta 300-nál is több projekt valósult meg. 2023-ban a dolgozók mintegy  30 helyszínen, több száz munkaórával járultak hozzá környezetük szebbé és jobbá tételéhez.

A Hankook számára kiemelten fontos a társadalmi fejlődés és a fenntartható jövő támogatása. A KÖSZ, Hankook! program keretében pedig olyan lokális kezdeményezéseket támogathatunk, amelyek  kollégáink számára is jelentőséggel bírnak. Munkatársaink révén sokszor egészen specifikus, a közösség mindennapi életére ható kihívások jutnak el hozzánk, amelyeket külső szemlélőként nem biztos, hogy észre vennénk. A program így egyedülálló lehetőséget teremt arra, hogy dolgozóinkkal közösen, összefogva érjünk el valódi változást helyi szinten is

– mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország kommunikációs vezetője.

A KÖSZ, Hankook! lehetőséget teremt arra, hogy a vállalat által nyújtott anyagi támogatások irányáról és felhasználásáról a munkavállalók döntsenek. A program alapelve, hogy a dolgozók és a támogatott szervezetek képviselői csoportosan végezzenek önkéntes munkát saját lakóhelyük közösségei érdekében. Ehhez a munkához a cég anyagi támogatást biztosít, amelynek feltétele, hogy az egyes önkéntes projektekben résztvevő kollégák a vállalt feladat teljesítését és az önkéntes munkát maguk szervezzék meg és végezzék el a megadott határidőn belül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában