Júniusi választások

2024.04.19. 18:00

Adonyban, Perkátán és Rácalmáson független polgármesterjelöltet támogat a Fidesz-KDNP

A mi választókerületünkhöz (Fejér 04 OEVK) Dunaújvároson kívül nyolc település tartozik.

Molnár Emese

A Fidesz-KDNP színeiben induló polgármesterjelölteket a héten már bejelentették (Pusztaszabolcson Tüke László, Nagyvenyimen Vargáné Kaiser Katalin, Ercsiben Gólics Ildikó, Kulcson Jobb Gyula, Iváncsán Molnár Tibor).

Dr. Molnár Krisztián és Molnár Tibor

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke elmondta, azokon a településeken, ahol azt látják, jó irányba mennek a település dolgai, nem indítanak önálló polgármesterjelöltet, hanem független jelöltet támogatnak (de képviselőjelöltjeik ezeken a településeken is lesznek).

Ilyen Adony, amely Ronyecz Péter vezetésével példásan fejlődik, polgármesteri munkájában mindig a lakosok és a település érdekeit tartja szem előtt.

Dr. Molnár Krisztián és Ronyecz Péter

Perkátán szintén azt tapasztalják, hogy az időközi választást megnyerő Oláh István jól vezeti a települést. Sőt, az elnök kiemelte, korábban egy nagyfokú politikai bizalmatlanságot, széthúzást lehetett érezni a településen, azonban Oláh Istvánnak sikerült ezt felszámolnia és nyugodt légkört teremteni.

Rácalmás esetében is úgy döntött a Fidesz-KDNP, hogy a jelenlegi polgármesterrel, Schrick Istvánnal szemben nem indítanak önálló polgármesterjelöltet. Molnár Krisztián elmondta, mindig azt mérlegelik, hogy jól képviselik-e a lakók érdekeit, Schrick István pedig már sokszor bizonyított, településük fejlődése országos szinten is irigylésre méltó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában