"Tegyünk rendet a városban, tegyük sikeressé Dunaújvárost!"

2024.04.02. 18:04

A Fidesz - KDNP és a JUVE közös polgármesterjelöltje Magyar András

Közös polgármesterjelöltet állít a június 9-i önkormányzati választásokra Dunaújvárosban a Fidesz - KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE), mégpedig Magyar András személyében.

Molnár Emese

Fotó: DH

Magyar András a közéletben is ismert, a városért tenni akaró lokálpatrióta, aki jelenleg a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója. Igen markáns, határozott és céltudatos gondolatokat fogalmazott meg arról, hogy miért is van szükség új vezetésre városunkban.

Mint mondta, Dunaújváros most olyan emberek fogságába esett, akik néhány évvel ezelőtt még a Dunába kívánták egymást, és saját egzisztenciájukat tartják szem előtt. Rossz irányba tart a város, mondta a polgármester - jelölt és ennek már 2022-ben is hangot adott. Megkereste őt a JUVE, hogy a városról, a településfejlesztésről beszélgessenek, amelynek során hamar megtalálták a közös irányt. Ezután érkezett a felkérés a polgármesteri jelöltségre a Fidesz - KDNP-től. Gondolkodási időt kért, megkérdezte róla a feleségét, a barátait, akik mind egyhangúan arra biztatták, hogy ha a városért akar dolgozni, akkor ne habozzon, induljon el a választáson.

- Azokat a jobb- és baloldali patriótákat hívom most szövetségbe, akik szintén tenni akarnak a városért. Tegyünk rendet a városban, tegyük sikeressé Dunaújvárost!- hangsúlyozta a jelölt.

Szólt arról, hogy bár úgy tűnhet, mennyi fejlesztést ad át a jelenlegi városvezetés, látni kell a tényeket, azt, hogy minden újnak kikiáltott beruházás mögött még a 2019-es választások előtt regnáló, előző városvezetésnek köszönhető, hiszen ők pályáztak és nyertek el rá forrást. A jelenlegi vezetés pedig ahelyett, hogy ezeket időben befejezte volna a lakók érdekében, szándékosan vagy hanyagságból, de mostanra időzítette az átadást.

- Mi együtt fogunk működni mindenkivel, aki a város fejlődését fontosnak tartja. A Fidesz jelentős mértékben megújult, tapasztalt, jól képzett, a saját szakmájában már bizonyított csapattal állunk a startvonalhoz. Ez a csapat nem fogja hagyni, hogy még 5 év a tétlenkedéssel teljen, mert Dunaújváros nem bír ki még egyszer 5 évet fejlesztések és stratégia nélkül. Mi konkrét és nagyon pontos programmal rendelkezünk, van víziónk és látjuk magunk előtt a város felemelkedését a következő 5-10-20 évben. Dunaújváros nagyon ritkán adódó gazdasági, infrastrukturális és demográfiai lehetőségek kapujában áll, de ezt tudni kell felismerni és tudni kell kihasználni- emelte ki Magyar András.

Fotó: DH

Bükki Miklós, a JUVE elnöke úgy fogalmazott, olyan jelöltet támogatnak, aki jól ismeri a várost, átgondolt javaslatai és elképzelései vannak, Magyar András személye pedig garancia arra, hogy jó kezekbe kerülne a város vezetése.

Dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője arról szólt, hogy helyben nem a nagypolitikát kell játszani, hanem az itt lakók érdekeit képviselni, a város javát szolgálni, együttműködni a kormánnyal, és minél több fejlesztést elnyerni, amely a város javát szolgálja. Többek közt ezért is ajánlja a választók figyelmébe Magyar Andrást.

Dr. Molnár Krisztián, a Fidesz - KDNP választókerületi elnöke kiemelte, örömteli, hogy Magyar András személyében egy igazi lokálpatrióta polgármesterjelöltet állíthatott a Fidesz - KDNP és a JUVE. Dunaújvárosban rendet kell tenni és sikeressé kell tenni a várost. Integráló személyisége lévén célja valamennyi dunaújvárosi képviselete pártpolitikai hozzáállástól függetlenül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában