Szent Györgyi Albert Orvosi Díj 2024

2024.03.02. 13:00

Dr. Mercz Gabriella rácalmási háziorvos is jelölést kapott

Körmendi Erzsébet

Dr. Mercz Gabriella rácalmási háziorvos - belgyógyász

Rácalmás Város Önkormányzata osztotta meg a hírt közösségi oldalán, hogy a település egyik belgyógyász háziorvososa, dr. Mercz Gabriella is  jelölést kapott a Szent Györgyi Albert Orvosi Díj 2024-re. 

A díjat szavazás alapján ítélik oda, ezért a doktornő arra kéri a betegeit, az ismerőseit, barátait, hogy az online felületen keresztül, beírva a nevét a jelöltek közé, adják le voksaikat!

Dr. Mercz Gabriella így nyilatkozik magáról: 

Több mint 40 éve dolgozom orvosként, melyet élethivatásomnak tekintek. Azon szerencsések közé tartozom, akinek a munkája, egyben hivatása és szenvedélye is. Külön szerencse, hogy pályámat szülőfalumban-városomban Rácalmáson is gyakorolhatom több mint 20 éve. Nap mint nap azért teszek, hogy minden embernek a segítségére legyek!

Sok mosolygós arc ismeri el munkámat találkozásainkkor. Ha úgy érzi vagy érzitek, hogy ezt az elismerést így is ki szeretnétek fejezni, ne feledjetek a linkre kattintani, és rám szavazni! Egy email címről egy szavazatot lehet leadni 2024.02.19. és 2024.03.19-ig

Itt szavazhat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában