Kulcsi hírek

2024.02.21. 13:32

Vidám maskarások lepték el a szociális intézményt

Török Tímea

Fotó: B. J.

A téli szürkeség után szívmelengető változatosságot jelentenek a farsangi időszakban a színes bálok, összejövetelek. A télbúcsúztató eseményeket élvezik kicsik és nagyok. 

Kulcson a helyi szociális intézmény szervezésében február 13-án tartották meg az idősebb generációt célzó vigadalmat. Ugyanis a tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén már kötelező elemévé vált az intézmény programnaptárjában a tél végi mulatozás. 

Fotó: B. J. 

A régi hagyományokat felelevenítve ennek a kulcsi farsangi bálnak is természetes kísérője volt az álarc és a maszk, amelyek a titokzatosságot és az elrejtőzést szolgálták. Éppen ezért maskarába bújtak a résztvevők és a szociális intézmény dolgozói egyaránt. Az összejövetel vidám hangulatáról a résztvevő közösségen kívül Steimann György gondoskodott, aki a talpalávalót húzta. Számos finomság is került az asztalra, amellyekkel a bálozók örvendeztették meg egymást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában