Agglomerációs selejtező

2024.02.29. 15:00

Tizenketten sakkoztak a pálhalmai bv. intézetben

A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet arról számolt be, hogy február 27-én rendezték meg a Büntetés-végrehajtási Szervezet sakkversenyének II. agglomerációs selejtezőjét.

Molnár Emese

Forrás: BVOP

A régióból három intézmény, a Baranya Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet, a Somogy Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a házigazda pálhalmai intézet delegált versenyzőket a megmérettetésre. Összesen tizenkét versenyző indult a viadalon, amely Katona Ferenc, a Királysakk Sport Egyesület vezető bírói közreműködésével zajlott a korábbi sikeres együttműködésre való tekintettel. Mint azt a bv. intézet közölte, Dr. Bozsó Zoltán bv. dandártábornok, a II. Agglomeráció parancsnoka által aláírt okleveleket az intézet parancsnoka adta át. A II. Agglomerációs selejtező végeredménye alapján aranyérmes lett a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, ezüstérmes a Baranya Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet, a bronzérmes pedig a Somogy Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában