Címzetes egyetemi docens címet vehettek át

2024.02.19. 13:00

Kitüntetések a Dunaújvárosi Egyetemen

A Dunaújvárosi Egyetem (DUE) azon személyek részére, akik az intézmény hatékony működése érdekében kiemelkedő támogató tevékenységet fejtettek ki és ily módon hozzájárultak a felsőoktatás és a kutatás, valamint az egyetem fejlődéséhez, munkájuk elismeréséül okleveleket, kitüntetéseket vehettek át 2024. február 16-án, az intézmény dipolomaátadó ünnepségén - tette közzé a DUE internetes honlapján.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A közlemény szerint az oktatásért felelős miniszter az idei tanévben Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban részesítette kiemelkedő teljesítményéért Kukk Vivient, Barta Patrik Ferencet és Vámos Balázst.

A 2023/24-es tanévben Kiemelt Sportösztöndíjban részesült Barányi Alexandra, Fodor Neszta, Maczkó Lilla, Molnár Balázs, Velychko Bohdan és Veres-Kovács Ádám.

Dr. Budavári Árpád (j) vehette át a kitüntető címet dr. András Istvántól
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Szenátus „Címzetes egyetemi docensi” címet adományozott Dr. Budavári Árpádnak és Nizák Péternek.

Nizák Péter szintén Címzetes egyetemi docens címben részesült
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A DUE kiemelt projektjeiben való közreműködéséért, illetve szervező-fejlesztő tevékenységében való szerepvállalásért „Elismerő Oklevelet” vehetett át Nagy Andrea és Mázás Rudolf.

A Dunaújvárosi Egyetem Tehetséggondozási Tanácsa a DUE Kerpely Antal Szakkollégiumban végzett kiemelkedő tevékenységéért elismerő oklevelében részesítette Borján Katalint és Szpisák Tamást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában