Dunaújváros

2024.02.09. 17:00

Kitárta kapuit a Dózsa iskola (képgalériával)

Iskolanyitogató alkalmával mutatkozott be a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola közössége.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A pedagógusok az intézmény aulájában várták a szülőket és iskolakezdés előtt álló gyermekeiket pénteken délelőtt. A megjelenteket Biró Éva Zsuzsanna igazgató köszöntötte. Elmondta, a leendő elsősöket nemcsak egy felkészült tanítói gárda várja, de a gyermekek egy újuló, korszerűsödő épületben tanulhatnak majd.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A köszöntőt követően a Dózsa tanulói adtak elő egy szórakoztató, zenés, táncos műsort, amivel az óvodás gyermekek hozzátartozói betekintést nyerhettek az iskolában folyó oktató-nevelő munkába. majd a tanítók nagycsoportosokat egy játékos foglalkozásra invitálták, amit a tornateremben tartottak. Amíg a gyerekek a leendő tanító nénikkel játszottak, addig a szülők háromfős csoportokban körbe járhatták az iskola épületét, megtapasztalva az intézmény hangulatát, atmoszféráját.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az iskolanyitogató program a Dózsában márciusban is folytatódik. Az iskolába készülő gyerkőcöket március 6-án 16 órakor játszóházba várják, majd március 13-án, szintén 16 órakor a szülők vehetnek részt iskolai fórumon, ahol részletesebben megismerhetik az intézményt, és a tanítóknak is feltehetik kérdéseiket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában