Miért kapta eddig a megbízási díját?

2024.02.06. 11:30

Kálló Gergely hol civil, hol meg jobbikos?

Az országgyűlési választáson elszenvedett veresége után nemigen találkoztunk a jobbikos Kálló Gergellyel kapcsolatos hírekkel vagy eseményekkel. Gyűjtött tápot kutyáknak és Facebook posztokban reklámozta önmagát. Eközben a városmarketing címszóval több százezres megbízási díjért az önkormányzat cége, az Innopark Kht. oldalvizén tevékenykedett. A zuhanyhíradó rebesgette, hogy a Rajta Újváros a közelgő önkormányzati választáson elindítja, de ebben persze nem lehettünk biztosak. Mostanáig.

Duol.hu

Kálló Gergely

Forrás: Kálló Gergely közösségi oldala

Ma azonban már ez is bizonyosság: Kálló elindul a nyár eleji önkormányzati választáson. Hogy Pintér Tamás jelenlegi polgármester miért döntött Kálló felkérése mellett, azt pontosan nem tudjuk, de sejtésünk azért van.

Tehát Kálló képviselő-jelölt és mint ilyen be is mutatkozott a Közéleti Hetilap hasábjain és a DSTV képkockáin egyaránt. Mondókája érdektelen jelenlegi cikkünk szempontjából, egy mondatot kivéve, amely így hangzik: „A fent említett tételek megvalósításáért egyelőre civilként, amennyiben pedig megkapom bizalmukat, már önkormányzati képviselőként fogok dolgozni.”

Civilként. Érdekes.

Január 15-én az alfahir.hu közölt egy cikket „Jobbik-Konzervatívok: Az elhagyott laktanyákból több ezer állami bérlakást lehetne kialakítani” címmel. Ezt írják, ráadásul betűhíven így: „Kálló Gergely fejér megyei jobbikos politikus úgy véli”.

Aztán ez a téma január 30-án is felbukkan az alfahir.hu-n, ismét egy cikk, az egyik főszereplő szintén Kálló, ebben az írásban „jobbikos politikus” - ként aposztrofálják. Nem hinnénk, hogy ebben az alfahir.hu tévedett volna, és nem tudják, hogy Kálló „civil” és azt sem gondoljuk, hogy a Jobbiknál nem tudják ugyanezt.

Forrás: Z. Kárpát Dániel Facebook-oldala

Inkább csak a régi lemez: míg térségi országgyűlési képviselő volt, addig is ment az ország másik végébe másnak kampányolni, plakátozni, és itt a városunkban is plakát „átragasztóként” mutatta meg magát, lehet, hogy akkor éppen városmarketingesként, hóna alatt létrával.

Az egyik feladat a másik rovására mehet, ami valljuk be, nem a legjobb üzenet azoknak a városlakóknak, akiknek az önkormányzati képviseletére Kállót  jelölték. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában