Pályázat

2024.02.02. 11:00

Iváncsa és Baracs intézménye is a nyertesek között van

Az óvodák, valamint az általános iskolák alsó és felső tagozatai számára indította el Reál Kis Hősök Program elnevezésű pályázatát. A heti nyertesek között az iváncsai óvoda-bölcsőde, valamint a baracsi iskola is szerepel.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

A Reál Kis Hősök Program 2009-ben életre hívott pályázatát 2021-ben újraindította, kibővítve a pályázók körét. A január 15. és február 12. közötti programra általános iskolák és óvodák is benyújthatják jelentkezésüket, sikeres pályázás esetén pedig 75 ezer forint támogatásban részesülhetnek a résztvevők. 

Az áruházlánc kétféle pályázatot hirdetett: termékpályázatot, amivel márkatermékek vásárlásával indulhatnak a versenyzők, valamint rajzpályázatot, aminek eredményéről a közönség dönthet majd február 12–18. között. A rajzpályázat esetében az első három helyezettet (alsós, felsős és óvodai kategóriában) díjazzák 250 ezer, 200 ezer, valamint 150 ezer forint értékben, valamint a zsűri egy intézménynek 200 ezer forint értékű különdíjat is odaítél majd. 

A termékpályázat során négy héten keresztül minden héten 76 intézményt sorsolnak ki, azaz összesen 304 iskola és óvoda részesülhet támogatásban. Az első heti sorsoláson térségünkből az Iváncsai Mesepalota Művészeti Óvoda – Mese Bölcsőde nyerte meg a 75 ezer forintos pénznyereményt, a második héten pedig a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola négy osztályát (1.a, 1.b, 3. és 4. osztály) sorsolták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában