Pályázat

2024.02.16. 09:00

Ismét nyertes Iváncsa és Baracs

A Reál áruházlánc által elindított „Reál Kis Hősök Program” termékpályázatának sorsolásán nyert Iváncsa és Baracs.

Szente Patrícia Andrea

Lapunk nemrég számolt be arról, hogy a Reál Kis Hősök Program elnevezésű, óvodák, bölcsődék és általános iskolák számára indított pályázat első két fordulójában Iváncsa és Baracs intézménye is a nyertesek között szerepelt, az óvoda-bölcsődét és az iskolát azonban újra kisorsolták.

Az áruházlánc 2021-ben újraindított pályázatán az érdeklődők kétféle kategóriában indulhattak: rajz-, illetve termékpályázaton. Az utóbbin indult az Iváncsai Mesepalota Művészeti Óvoda – Mini Bölcsőde, valamint a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és AMI is. Az első fordulóban az iváncsai óvoda és mini bölcsőde Napsugár csoportja, a második fordulóban pedig a baracsi iskola 4 osztálya nyerte meg a fejenként (osztályonként és csoportonként) járó 75 ezer forintos támogatást.

A két intézményre azonban újra rámosolygott a szerencse. A 2024. január 15. és február 11. között zajló verseny utolsó két fordulóján is kisorsolták az iváncsai óvoda-bölcsődét, illetve a baracsi általános iskolát. A harmadik heti sorsoláson az iváncsai intézmény Csillag és Alma csoportja nyert 75 ezer – 75 ezer forintot, a negyedik és egyben utolsó heti sorsoláson pedig a baracsi Széchenyi Zsigmond iskola 8.a és 5.a osztályát is kiválasztották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában