Rászorulóknak

2024.02.21. 15:30

Ingyenes meleg ebéd középiskolásoknak is

Fekete Györgyi

Illusztráció.

Fotó: MW

Ismét lehetőség van igénybe venni a szünidei gyermekétkeztetés részeként ingyenes déli meleg főétkezést. Igénybe vehetik azok a dunaújvárosi szülők, vagy törvényes képviselők, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak, valamint a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelnek. Nemcsak az általános iskolás kisgyermekek, hanem középiskolákban tanulóknak is.

A szakképző intézményekben tanuló rászoruló kiskorú gyermekek részére a tavaszi tanítási szünet időtartamára eső 2 munkanapra lehet kérni a meleg ebédet.

(Tavaszi szünet: 2024. március 28. napjától 2024. április 2. napjáig)

Amennyiben a szülő a gyermekétkeztetést a tavaszi szünet ideje alatt igénybe kívánja venni, úgy a nyilatkozatot kitöltve kell bevinnie az önkormányzat Humán Szolgáltatási Főosztály Szociális Osztályra, a 2400 Dunaújváros, Városháza tér 2. fsz. 5. irodába, 2024. március 6-ig.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában