Kórház

2024.02.23. 15:30

Évtizedes áldozatos munkájukat ismerték el

Főnővéri értekezletet tartott Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató február 22-én a Szent Pantaleon Kórházban, melynek keretében sor került a szolgálati elismerésben részesült munkatársak köszöntésére is. Az egészségügyi szakdolgozókat az ápolási igazgató és Béres Andrea vezető ápoló köszöntötte - adta hírül az egyetem honlapja.

Duol.hu

Forrás: A kórház Fb-oldala

Az elmúlt hónapokban az alábbi 25, 30, 40 éves szolgálati jogviszonnyal rendelkező munkatársak részesültek szolgálati elismerésben, akik közül az értekezleten megjelenteknek emléklap átnyújtása kíséretében gratuláltak a vezetők. 25 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján részesült elismerésben: Dudásné Vörös Dóra röntgen asszisztens a radiológiai osztályról. 30 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján részesült elismerésben: Zomi Edit ápoló a belgyógyászati osztályról, Tauffer Csilla ápoló a traumatológiai osztályról. 40 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján részesült elismerésben: Doma Sándor Imre gyógymasszőr a mozgásszervi rehabilitációs osztályról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában