Édes ifjú lovag, emlékezetes első randi a kórházban

2024.02.26. 09:00

Annyira várta a randit, hogy amikor meglátta szerelmét, összeesett a rózsákkal a kezében

Egy 17 év körüli fiúhoz kérték a mentős gyors segítségét csütörtökön, aki az egyik fővárosi plázában hirtelen összeesett.

Molnár Emese

Fotó: KISS ANNAMARIE

Ijesztőként hangzik az első mondat, ám az Országos Mentőszolgálat beszámolója alapján egy igazán szívet melengető, mosolyra fakasztó sztorit ismerhettünk meg, főszerepben egy ifjú lovaggal.

Mint írják, a riasztást követően a mentők perceken belül a helyszínre értek és megvizsgálták a 17 éves beteget, akinek a kiszemeltjével lett volna az első randija a plázában. Kiderült, hogy a fiú három napja izgult a találka miatt, ezért alig evett. A várva várt találkozáskor, szerelmét megpillantva azonban elájult és a fejét is megütötte. Bár a gondosan kiválasztott rózsák is eltörtek az esés során és ruhája sem volt épp randi képes, a légyott végül mégsem maradt el. A mentők egyeztettek a mentésirányítással és engedélyt kaptak a kísérő szállítására, így a hős Don Juant szerelme társaságában, stabil állapotban szállították kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában