Jégpályák Éjszakája

2024.01.21. 18:00

Fantasztikus és jeges hangulat volt

A Magyar Jégkorong Szövetség szervezésében január 20-án, szombaton rendezték meg a Jégpályák Éjszakája elnevezésű országos eseményt, amelyhez a dunaújvárosi létesítmény is csatlakozott szombat esti programjával.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Magyar Jégkorong Szövetség honlapján olvashatók szerint 2016 óta minden évben megrendezik a Jégpályák Éjszakáját. Bár az esemény zászlós hajója a legendás Városligeti Műjégpálya, de közel ötven vidéki helyszín is csatlakozott és rendeztek szerte az országban – sőt az erdélyi Csíkszentimrén is – jégkorongos és zenés programokat. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Több helyszínen is készültek kiegészítő programokkal és sportos aktivitásokkal. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi Jégcsarnokban szombaton 18 és 23 óra között bárki jégre léphetett az esemény keretében. A program első felében szabadkori, szlalom pálya, különböző ügyességi feladatok várták az érdeklődőket, majd Jégfény Party biztosított lehetőséget a népszerű zenés korcsolyázásra. A Facebook-közösségi oldalon ígértek szerint volt zene, buli, haverok és tombola, összességében pedig valóban fantasztikus hangulat volt.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában