Dunaújváros

2023.12.04. 17:00

Útmutatást kapnak a technikum tanulói

A Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium segít diákjainak a választásban.

Szente Patrícia Andrea

Az iskola december 7-én, csütörtökön nagyszabású pályaorientációs napot szervez a vegyész, szociális, egészségügyi, valamint szépészeti ágazaton tanulóknak, amely során változatos programokkal, érdekes előadásokkal, izgalmas foglalkozásokkal készülnek, ezzel megkönnyítve a fiatalok döntését.

Az eseményeken nem csak az intézmény végzősei vehetnek részt, sőt, a többi évfolyamnak külön programokat szervez az iskola, hogy a fiatalabbak is feltérképezhessék a szakmában rejlő lehetőségeket. A tanulók számíthatnak cégbemutatókra, kerekasztal beszélgetésekre, szakmai előadásokra, kreatív foglalkozásokra, valamint az ágazatoktól függően üzem- és laborlátogatásokra. A diákok a pályaorientációs napon mindemellett egy különleges beszélgetés részeseivé is válhatnak, hiszen 10 órakor a technikum volt tanítványa, Krencz Nóra írónő is ellátogat az intézménybe, aki személyes történeteiről, élete céljának megtalálásáról mesél majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában