Dunaújváros

2023.12.17. 09:00

Suliváró program a Szent Pantaleimon iskolában

Az eseményre nagycsoportos óvodásokat vártak.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A dunaújvárosi Szent Pantaleimon Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és AMI december 13-án suliváró programsorozatuk első rendezvényét tartották. A megjelent gyerekeket és szüleiket Szóládi Zoltán igazgató köszöntötte az iskola aulájában. Mielőtt azonban az érdeklődők a termekbe vonultak volna a foglalkozásra és a tájékoztatóra, az elsősök, valamint az ötödikesek is különleges műsorral kedveskedtek.

A produkciót követően a szülők és gyerekeik szétváltak és míg a kicsik kézműves foglalkozáson vehettek részt, amely során karácsonyfa díszt, angyalkát készíthettek és lucabúzát vethettek, a felnőttek az igazgató tájékoztatóját hallgathatták meg, és a leendő elsős tanítókkal is megismerkedhettek.

A Szent Pantaleimon iskola suliváró eseménysorozata egészen áprilisig tart majd. A következő időpont 2024. január 24-én, szerdán délután lesz. A 16:30-kor kezdődő „Énekeljünk, táncoljunk!” című eseményen egy kellemes, ismerkedéssel egybekötött teadélutánon vehetnek majd részt az érdeklődők. Ezt követően 2024. február 21-én 16:30-kor várják a vendégeket „Izgő-mozgó” című eseményükre, amely során tánc, tollas és lábtoll-labdázás lesz a program. Utolsó előtti, „Mese-mese mátka” című rendezvényük 2024. március 20-án 16:30-kor lesz, ekkor a tanítók által tartott mesedélutánon vehetnek részt a gyermekek, majd 2024. április 10-én 16:30-kor „Hajladozó” címmel tartanak táncos alkalmassági felmérést a leendő iskolásoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában