Nagyvenyim

2023.12.03. 16:00

Mikulásra adomány az óvodásoknak

Horváth László

Egyre többen csatlakoznak a jótékonysági mozgáshoz Nagyvenyimen

Negyedik alkalommal rendeztek jótékonysági HIIT BOKSZ 60 kardió edzést az óvoda és a bölcsőde gyerekeinek javára. A program fő szervezője Kovács Richárd mindig nagy aktivitással áll hozzá a nemes célokhoz, amit ezúttal is a gyermekek iránti szeretet, jótékonysági indíttatás vezérelt. A szervezőt a program után kérdeztük.

- A rendezvény támogatói bevételéből, valamint egy kicsit még kipótolva a Mikulás napján, december 6-án fogjuk átadni csokoládé ajándékunkat a Nagyvenyimi Nefelejcs Óvoda és Fecskefészek Bölcsőde gyerekeinek. Összesen 126 csoki Mikulás édességet vásárlunk, amiből 13 darab gluténmentes lesz.

- Folytatás következik – szokták mondani.

- Örömmel látom, hogy egyre többen kezdik megérezni az ízét ennek a fajta mozgásnak. Vannak, akik talán azért nem jöttek még, mert nem is tudják, valójában milyen gyakorlatokat végzünk. Tehát idegenkednek tőle, vagy nem bírják annyira ezt a mozgáserősséget. Természetesen bármikor meg lehet állni, és újra bekapcsolódni. Remek a társaság és a hangulat is, amihez nem utolsó sorban égészséges felüdülés, jóleső fáradtság is társul a végén. A bevételt padig mindig jótékonyságra fordítjuk – mondta lapunknak a szervező.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában