Dunaújváros

2023.12.01. 17:00

Igazi csapatmunka: megújult a Vasvári iskola fizika tanterme

A terem felújítása szülői összefogásnak és egy nagylelkű felajánlásnak köszönhető.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Az iskola Fb-oldala

A dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola 5.c osztályának szülői közössége döntött az intézmény fizika tantermének renoválása mellet, számolt be róla az iskola közösségi-oldalán. Kifestették a falakat, rendbe tették a lambériát, a meglévő szekrények egy részét felújították, a régebbi, ódon bútorokat pedig jó állapotú polcos elemekre cserélték.

Utóbbihoz az iskola egy önzetlen felajánláson keresztül juthatott hozzá. A segítségnyújtás Kárász Rolandtól érkezett, aki másodállásban asztalosként tevékenykedik, és bútorok készítésével foglalkozik. Az iskola tantermében megtalálható polcos szekrények (amiket Kárász Roland saját kezűleg újított fel) tehát a nagylelkű adományozónak köszönhetően kerülhettek méltó helyükre.

A renoválási munkálatok mellett a szülők a tanterem végében egy kuckót is kialakítottak, ahol a tanulók zavartalanul dolgozhatnak a robotokkal lebonyolított foglalkozásokon. A termet a sok segítő kéz rendkívül komfortos térré varázsolta, ahol a diákok ezentúl még motiváltabban folytathatják tanulmányaikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában