Köszöntő

2023.12.23. 13:00

Idősek karácsonya Nagyvenyimen

Hagyomány Nagyvenyimen, hogy a karácsonyi ünnepek előtt az időseket külön meghívják egy zenés, bensőséges hangulatú műsorra. 

Horváth László

Békés, meghitt ünnepeket kívánt az időseknek Vargáné Kaiser Katalin Nagyvenyim polgármestere

Fotó: Horváth László

December 21-én, csütörtök délután a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár színháztermében Vargáné Kaiser Katalin köszöntötte a megjelenteket Ünnepi beszédében többek között elhangzott: 

– A karácsonyi várakozás ünneplőbe öltözteti az emberek lelkét is. Ilyenkor kicsit megváltozunk, visszatérünk a hétköznapok rohanásában háttérbe szoruló értékekhez. Jobban figyelünk egymásra, feldíszítjük az otthonunkat is. Hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy valakivel együtt legyünk, megéljük a valahová tartozás élményét. Ez a várakozás hozza el számunkra azt a néhány napot, amikor a hétköznapokat hátrahagyva, családi körben tölthetjük legszentebb ünnepünket. Az adventi időszakban létrejövő közösségi találkozások segítségével mi Önökkel együtt készülünk az ünnepre. Az Idősek számára rendezett karácsonyi ünnep a megbecsülésünket mutatja és az egymásra történő odafigyelést is szolgálja.

Farkas Erik zenés műsorával köszöntötték a megjelenteket
Fotó: Horváth László

A köszöntő után Farkas Erik színművész zenés műsorával hangolódhattak az ünnepekre a résztvevők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában