Ünnepi köszönetnyilvánítás

2023.12.20. 20:00

Fontos küldetést teljesített az Arany iskola közössége

A dunaújvárosi Arany János Általános Iskola diákjai a kedd reggelt különleges köszönetnyilvánítással kezdték.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A tanulók és pedagógusok első úti célja a tűzoltóság volt. A katasztrófavédelem emberei már várták a kis csoportot, akik miután az iskola diákjai és vezetősége nevében kellemes karácsonyt kívántak, egy rövid verssel is kedveskedtek a lánglovagoknak. Az ajándékok halmaza pedig már csak hab volt a tortán: a gyerekek ugyanis egytől egyig saját készítésű, kreatív meglepetésekkel készültek a tűzoltóknak, amik között egy izgalmas, személyre szabott társasjáték is megbújt.

Tóthné Mess Erika Éva, az Arany iskola igazgatója elmondta, nagyjából egy hónappal ezelőtt hívták össze a diákönkormányzatot, akiknek tagjai döntöttek arról, hogy karácsony közeledtével kinek lehetne megköszönni az egész éves munkáját. A választás a tűzoltóságra, a mentőkre, a postai dolgozókra, és a rendőrségre esett, akiket ebben a sorrendben látogattak meg december 19-én, délelőtt. A csapat természetesen nem érkezett üres kézzel. Igazi szívből szóló, kreatív apróságokkal lepték meg a rendvédelmi szervek és a posta dolgozóit. Mindenki kapott jókívánságokkal teleírt levelet, és saját készítésű rajzokat, de a diákok mézeskalácsot is sütöttek és szerencsesütit is készítettek.

Amint azt az igazgatónő megjegyezte, mindegyik intézmény szívesen vette a megkereséseket, és nagy örömmel fogadták az osztályok képviselőit. A jövőben az akció folytatását is tervezik, hiszen még rengetegen vannak, akik megérdemlik a köszönetnyilvánítást, a kedves szavakat és az ajándékokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában