A részvénytőzsdéről angolul

2023.11.29. 19:00

Money, money, money...

A Dunaújvárosi Egyetem az intézmény közösségének egy online beszélgetést szervez november 30-án, csütörtökön 18 órakor a részvénytőzsde alapjairól, méghozzá angol nyelven.

Molnár Emese

Fotó: Pesti Tamás / FMH (archív)

A program ajánlójában azt írja felsőoktatási intézményünk, hogy Katona István közgazdász, befektető a Kerpely Antal Szakkollégium felkérésére osztja meg tapasztalatait, moderátorként pedig Kovács Szilvia egyetemi tanársegéd fog közreműködni. Katona István projektmenedzserként dolgozik az IT szektorban. Elsősorban energetikai, banki és felhő-alapú projektekben. Műszaki menedzseri és vállalkozásfejlesztési tanulmányai, illetve közel 15 éves tőkepiaci tapasztalatai mellett folyamatosan tart előadásokat a részvénypiacról. Az online beszélgetés során betekintést ad arról, hogy milyen gondolkodásmódra van szükség a sikeres hosszú távú befektetésekhez. Az esemény ingyenes, nyilvános a DUE közössége számára, de regisztrációhoz kötött. Minden további információ az egyetem honlapján található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában