Kulcsi szakmai nap

2023.11.21. 13:00

Megyei állatorvosi találkozó

Török Tímea

A Fejér Megyei Állategészségügyért Közhasznú Alapítvány, a Kulcs Községi Önkormányzat, valamint a Magya Állatorvosi Kamara Fejér Megyei Szervezete hívja és várja a vendégeket a XXI. Fejér Megyei Állatorvosi Napra 2023. december 7-én, 9 órára a kulcsi polgármesteri hivatal dísztermébe.

A múlt századi Kulcs Pusztán élt tudós állatorvos professzorokra emlékszik Kulcs település lakossága és a Magyar Állatorvosi Kar a község önálló életének huszonkilencedik évében. Ez alakalomból a szervezők szakmai konferenciát szerveznek. A program a kulcsi Hatok Terén kezdődik, ahol emléktábla avatás és koszorúzás lesz. Majd a szakmai program elején dr. Móré Attila vármegyei főállatorvos főosztályvezető mond megnyitó beszédet, majd köszöntőt mond dr. Nobilis Márton államtitkár, dr. Tanárki Gábor főispán, L.Simon László a szoborpark alapítója és Jobb Gyula polgármester.

Ezt követi a kulcsi Fekete István Általános Iskola műsora, majd kezdetét veszi az előadássorozat. Elsőként professzor dr. Sótonyi Péter az egyetem rektora, majd dr. Pásztor Szabolcs országos főállatorvos, végül dr. Nemes Imre a NÉBIH elnöke előadása lesz hallható.

A programok végén dr. Merész Lajos verselése, kitüntetések átadása és fogadás lesz a tervezet szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában