Díjátadó

2023.11.11. 18:19

Kovács Zsófia átvette az Év Versenyzőjének járó díjat

Budapesten ülésezett az EG Férfi Technikai Bizottsága.

Duol.hu

Kovács Zsófia hivatalosan is átvette az Európai Torna Szövetségtől (EG) az Év Versenyzőjének járó díjat. Az Európa-bajnok magyar tornász a világbajnokságon sérülés miatt nem tudott ott lenni, ahol egyébként az elismeréseket átadták, így a jelenleg Budapesten zajló EG Férfi Technikai Bizottságának workshopján került sor erre. Azt, hogy Kovács Zsófia lett a tavalyi év tornásza, idén nyáron jelentette be az EG.

A díjat és a 2000 eurót igazoló csekket Mario Vukoja, az EG Férfi Technikai Bizottság elnöke, és a bizottság első alelnöke Tom Thingvold adta át.

 

„Hosszú hetek vannak mögöttem, amit a sérüléssel és a rehabilitációval töltöttem, jólesett személyesen is átvenni a díjat. Sok ismerőssel találkoztam, mindenki gratulált, és további sok sikert kívántak. Nagyon jólesett a lelkemnek.” – mondta Kovács Zsófia.  

Altorjai Sándor elmondta, hogy 25 nemzet szakemberei vannak a magyar fővárosban. „Izgalmas szakmai viták zajlanak az eseményen, ahol az EG képviselői elismerően nyilatkoztak a magyar rendezésről” – tette hozzá a Magyar Torna Szövetség főtitkára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában