Javasolják a gyerekeknek:

2023.11.25. 13:04

Írj levelet a Mikulásnak! - biztatják a rácalmási gyerekeket

Körmendi Erzsébet

A Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár arra biztatja a városkában lakó gyermekeket, hogy írjanak levelet a Mikulásban, amelyben elmesélhetik, lerajzolhatják az elmúlt év fontos történését. Olyasmiről írjanak, rajzoljanak, ami arra utal, milyen jó gyerekek voltak. Mert a Mikulás idén is eljön a Rácalmásra a gyermekekhez. 

A leveleket december 2. és december 4-én este 20 óráig kell bedobni a művelődési ház könyvtár felőli bejáratánál elhelyezett Mikulás postaládába. Ha a rénszarvasok ügyesek és gyorsak, december 6-án reggel várhatják a levelet író gyerekek a Mikulást - hirdeti az intézmény. Hozzátéve: ne felejtsék el a borítékra ráírni a lakcímet, a lakóházuk kapujára pedig ragasszanak egyet a postaládánál található matricák közül, hogy a Mikulás könnyebben odataláljon a levél írójához. 

Továbbá az áll a művelődési ház és könyvtár plakátján, hogy: "Ha anyu vagy apu lefényképezi a művelődési háznál a Mikulásnak írt levél "feladását" a fotók Facebookra való feltöltésénél használjátok a #RácalmásiMikulás2023 hashtaget, valamint be is tudjátok jelölni a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárat helyszínként, hogy más gyerekek szülei is lássák, és az ő gyerekeik is tudjanak levelet írni a Mikulásnak."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában