Elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

2023.11.01. 14:00

Elhivatottak, szolgálatkészek és példamutatóak

Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a Pálhalmai Agrospeciál Kft. közös ünnepi állománygyűlésén összesen harmincnégy állományi tag részesült jutalomban eredményes munkája elismeréséül – adta hírül a bv. intézet.

Molnár Emese

Mint azt részletezték, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága által szervezett központi ünnepségen további három intézeti kolléga kapott magasabb elismerést Farkas Attila címzetes bv. főtörzszászlós miniszteri elismerő oklevélben részesült. Németh József Attila bv. főtörzszászlós számára a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoka tanácsosi címet adományozott. Tolnai Attila bv. főtörzszászlós a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoka által pénzjutalomban részesült.

Fotó: BV-intézet

További egy kolléga, az intézet hentese is jeles elismerésben részesülhetett: Horváth István főállású munkája mellett nagy elhivatottsággal végzi a Perkátai Polgárőr Egyesület vezetését, illetve a vármegyei elnökségben betöltött tagságát is. A polgárőrség érdekében végzett kimagasló munkája elismeréséül a köz szolgálatáért érdemjel bronz fokozatát adományozta neki dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában