Arany kulcs

2023.11.23. 11:00

A vármegye karácsonyfáján a kulcsi dísz is ott csillog majd

Bicske város polgármestere, Bálint Istvánné levélben kereste meg Kulcs település polgármesterét, Jobb Gyulát. Azt írta a polgármester asszony, hogy véleménye szerint igazán építő jellegű volt az Alsószentiván Községért Egyesület által szervezett esemény, amely keretében közösen díszítették fel a Fejér vármegye tojásfáját.

Török Tímea

A közösségépítés Alsószentivánon nem csupán települési, vagy járási, hanem vármegyei szinten valósult meg. Ezen felbuzdulva az a gondolat fogalmazódott meg a bicskei polgármesterben, hogy ha díszítettek együtt tojásfát, díszíthetnének együtt karácsonyfát is. Ezért arra kérte a kulcsiakat küldjenek egy, a településre jellemző karácsonyfadíszt.

 

Ennek a kedves kérésnek tettek eleget a kulcsiak. A polgármester ötlete alapján Páhi Péter képzőművészt kérték meg a különleges dekoráció elkészítésére, amely majd Kulcs jelképeként fog a bicskei karácsonyfán csillogni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában