Itthon a család

2023.10.03. 11:00

Sikeres volt a kis Evelin műtéte

A tartós beteg Tóth Evelin családja nemrég az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány Facebook-oldalán osztotta meg a hírt követőivel arról, hogy a sikeres műtéti beavatkozást követően hazaérkeztek Barcelonából.

Szente Patrícia Andrea

Rengetegen drukkoltak a kis Evelinnek, és nagyon sokan érdeklődtek az operációval kapcsolatban. „Evi végig kitartóan viselkedett, hatalmas türelemmel viselte a várakozást, repülést, és a műtét után is mosolygott. Egy igazi hős!” – számoltak be a szülők az alapítvány közösségi oldalán.

Evelin családja ezen a hosszú, ugyanakkor eredményekkel teli úton folyamatos támogatásban részesül, ezért hálájukat fejezték ki mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a kislány gyógyulásához. A küzdelmes mindennapok azonban a műtét után is folytatódnak, Evelinre ugyanis hosszú rehabilitáció vár, amellyel remélhetőleg pozitív eredményt érnek majd el.

A folyamatos terápiák és kezelések finanszírozására a családnak továbbra is szüksége van a támogatásra. Az adományokat az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány számlaszámára várják a szülők.

UniCredit Bank:

Számlatulajdonos: Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány

Számlaszám: 10918001-00000119-75880018

Közlemény: Adomány

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában