Tanulmányi kirándulás

2023.10.09. 08:00

Festői környezetben angoloznak a POK diákjai

A dunaújvárosi Pannon Oktatási Központ gimnáziumának tanulói nemrég Máltára utaztak, hogy egy felejthetetlen tanulmányi kirándulás alkalmával intenzív angoltanfolyamon vehessenek részt.

Szente Patrícia Andrea

Fantasztikus helyen voltak a Pannon Oktatási Központ gimnazistái

Fotó: POK

Tanulmányi kiránduláson
Fotó: POK

Az iskola diákjaiból alakult csoport múlt pénteken csapott bele a mediterrán kalandba Mihók Mariann tanárnővel, s az érkezést követően másnap már neki is láttak a hely felfedezésének. A szombati nap folyamán Gozo szigetére kompoztak, ahol Rabat városát tekintették meg, majd Comino szigete következett, itt a gyönyörű táj megcsodálása mellett a csobbanásra is jutott idő. Vasárnap szintén szebbnél szebb helyekre kirándultak: jártak a Golden Bay strandon, ahol csodás kilátás és homokos tengerpart várta a csapatot, este pedig Sliema városa volt az úti cél.

Fotó: POK

A hétvégi kirándulás után hétfőn kezdődhetett a tanulás, amelynek során az öt csoportra osztott POK-os gimisek különböző nemzetiségű diákokkal dolgozhattak együtt. A kimerítő délelőtti angolozást délután jól megérdemelt csúszdaparki szórakozás követte, majd este Vallettába vették az irányt, ahol játékosan ismerkedhettek meg a várossal.

Gyönyörű tengerpart
Fotó: POK

Kedden sem maradt ki a nyelvi óra, azonban a nap második fele ismét kirándulással telt. A gyerekek és Mihók Mariann tanárnő először Blue Grottóhoz utazott, majd Filfla szigete következett. A máltai kalandok ezzel még nem értek véget, a diákokra még rengeteg élmény vár, ezalatt pedig angoltudásuk is fejlődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában