Műtétre várva

2023.09.28. 08:00

Már Barcelonában van a tartós beteg Evelin

A család nemrég érkezett Spanyolországba, ahol a kislány fontos műtéten esik át.

Szente Patrícia Andrea

Korábbi fotónkon a kislány fejlesztésen vett részt

Rendszeresen beszámolunk Tóth Evelinről, a négyvégtagi bénulással diagnosztizált apróságról, aki már hosszú ideje hihetetlen kitartással vesz részt a kezeléseken, tornákon, ügyesen végzi a fejlesztőgyakorlatokat. Az örökvidám kislány számára az egyik legfontosabb mérföldkő azonban a barcelonai műtét, amelyet Igor Nazarov doktor végez a letapadt izmok feloldására. Az utazás és az operáció finanszírozására az elmúlt hónapokban több gyűjtést is szerveztek, a gyermek életminőségének javítását célzó műtétet sokan támogatták.

Mindeközben az operáció ideje is elérkezett, Evelin és családja nemrég megérkeztek Barcelonába. A műtétet és a hazaérkezést követően folytatódnak a pörgős mindennapok, hiszen a kis Evelinnek intenzív rehabilitációra van szüksége, ami elengedhetetlen az operáció eredményességéhez. A családnak így továbbra is nagy segítséget jelentenek az adományok, amelyet az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány számlaszámára várnak a szülők.

UniCredit Bank:

Számlatulajdonos: Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány

Számlaszám: 10918001-00000119-75880018

Közlemény: Adomány

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában