II. Polgári nap

2023.09.06. 11:00

Jazz és tudomány egy színpadon

A Rácalmási Polgári Egyesület szeptember 23-án rendezi meg a II. Polgári nap elnevezésű eseményét.

Török Tímea

Fotó: Laczkó Izabella/archív

A rendezvénynek ismét az Almási Szalon ad otthont. 15 órától várják az érdeklődőket, akik elsőként a Swingsome elnevezésű zenei formáció előadását hallgathatják meg. A dobok mögött Forgács Zsombor, a gitárnál Kiss Gergő, klarinéton Barna Péter játszik, és a basszust Járai Marcell fogja megszólaltatni. A középiskolai barátokból alakult zenekar fő műfaja a jazz, de pár könnyűzenei darab is szerepel repertoárjukban. A nem feltétlenül megszokott felállás különleges hangzást és kellemes szórakozást ígér a közönségnek.

17 órától dr. Csókay András lép a közönség elé. A nemzetközi hírű magyar idegsebész előadásának címe Jézussal és a Szűzanyával a tudományban. A főorvos példákat hoz arra, hogyan segíti a tudományt, benne a nehéz műtéteit (mint például a sziámi ikrek szétválasztása) a bennünk élő Jézus és az Istenanya Mária, ő meggyőződése szerint maga az igazság. A program során dr. Csókay András beszélgető partnere Fodor Endre lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában