Börgöndi tragédia

2023.09.15. 08:00

Biztató hírek érkeztek – Gyűjtést szerveztek a börgöndi sérülteknek

Biztató hírek érkeztek a börgöndi repülőgép-balesetben megsérült édesapáról. Székesfehérvár polgármestere továbbá kijelentette: hozzájárul a város a családnak indult gyűjtéshez. A felajánláshoz lehet csatlakozni!

Duol.hu

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Somogy vármegyei Karádon indítottak gyűjtést a börgöndi repülőgép-balesetben vasárnap megsérült család számára, írja a feol.hu. A kezdeményezéshez Székesfehérvár is csatlakozik – hívta fel a figyelmet Cser-Palkovics András polgármester. A város vezetője 500 ezer forint azonnali adományról döntött. Adományával azonban bárki hozzájárulhat a család támogatásához, az édesanya erre vonatkozó adatai nyilvánosak: Denke-Fehér Andrea számára a 11773432-01282881 számlaszámra utalva juttathatja el bárki adományát. A közleménybe ezt írjuk: „Sikerülni fog!”

Cser-Palkovics András már közölte azt is közösségi oldalán, hogy a Somogy vármegyei család tagjai közül az édesapa magához tért a kórházban. A kislányt és az édesanyát azonban továbbra is altatásban tartják. Székesfehérvár vezetője mielőbbi, teljes felépülést kívánt a családnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában