Széchenyi gimnázium

2023.08.31. 20:40

A hetvenedik tanévnyitó

A Széchenyi István Gimnáziumban augusztus 31-én 17 órakor hivatalosan is megnyitották a jubileumi tanévet. Ugyanis ez a hetvenedik év az iskola falai között. 

Agárdy Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap 

Az ünnepélyes tanévnyitón Kratzmajer Zoltán, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelent szülőket, a hozzátartozókat, a kollégáit és az iskola diákjait. Szabó Noel, a diákönkormányzat vezetője megköszönte a tanév kezdetét megelőző gólyatábor szervezőinek a munkáját, majd sikeres tanévet kívánt mindenkinek. A legnagyobb figyelem ilyenkor természetesen a kilencedikes gólyákra és az új ötödikesekre, a kisgimisekre irányul. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A műsort a nyolcadikosok készítették diáktársaiknak Vargáné Szujó Adél vezetésével. A szereplőgárda azonban idén kibővült egy helyi zenekarral, a tanári kórussal és az iskolai kiskórussal. A zenei produkciókat Pocsai Mária tanárnő tanította be.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Szeptember elsején osztályfőnöki órákkal kezdődik a munka. Az ötödikeseket Sárköziné Elekes Annamária, a 9. a osztály tanulóit Heltai Éva, a 9. b. osztály diákjait Garamszeginé Szűcs Ildikó osztályfőnökök segítik az első lépésektől fogva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában