Elburjánzott növényzet

2023.07.20. 09:00

Tereprendezés kezdődött az egykori laktanya területén Ercsiben

Lakossági bejelentések sora érkezett Ercsi önkormányzatához az egykori laktanyában és környékén kialakult „dzsungel” miatt. A probléma azonban megoldódni látszik.

Az érintett területen megkezdődtek a tereprendezési munkálatok

Forrás: Ercsi Önkormányzata

A helyiektől érkező bejelentése nyomán indulhatott el az ercsi laktanya tereprendezése. A részletekről Oszlánszki Zsolt, az önkormányzat városgazdálkodási iroda irodavezetője tájékoztatta a közvéleményt – írja társoldalunk, a feol.hu. Július első napjaiban érkezett a jó hír: az önkormányzat megkeresésére Tóth Sándor Péter ezredes arról tájékoztatta a városvezetést, hogy a laktanyában és környékén elburjánzott növényzetre tekintettel a szükséges munkálatok – kaszálás, bozót- és rágcsálóirtás – elvégzése hamarosan megtörténik.

Nos, július 19-én, kedden újabb fejlemények láttak napvilágot: megkezdődtek a munkálatok, a kerítés mentén visszavágták a növényzetet, valamint a laktanya területén is megkezdték a rágcsálóirtást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában