Otthon született

2023.06.01. 18:21

Nem volt idő kórházba menni, a mentők segítették világra a kis Zitát

DH

Forrás: Facebook

Ma hajnalban kezdődtek fájásai annak a 39 hetes kismamának, aki kora csütörtökön - vagyis ma - reggel kérte a mentők gyors segítségét Dunaföldvárra - olvashatjuk az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán. Az édesanya bár el akart indulni kórházba férjével, az események felgyorsultak, ezért mentőt hívtak.  A mentők perceken belül a helyszínre értek és megvizsgálták az asszonyt, amiből kiderült, hogy valóban túl késő kórházba sietni, így rögtön felkészültek a szülés levezetésére. 

Az életmentők szinte pillanatokon belül - mindössze öt perc leforgása alatt - világra segítették a család második gyermekét, majd ellátták az egészséges kislányt és a boldog édesanyát. A nagy izgalomra a büszke nagytestvér is felébredt, és vidáman köszöntötte kishúgát. A kis Zitát és édesanyját stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. 

Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kíván az Országos Mentőszolgálat, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek gratulálnak, amihez mi is csatlakozunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában