Jótékonyság

2023.03.17. 09:00

Ezúttal tarhonyás hússal és gyümölccsel kínálták a vendégeket

Molnár Emese

A jótékonysági akciót immáron tíz éve indították el

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az idei év első ételosztását tartotta március 15-én a Boldog Délután közössége. A szokásoknak megfelelően a Corner Hotel és Kávéház oldalánál készülődtek-pakoltak az önkéntesek, valamint a vendéglátóhely munkatársai, hogy a 15 órai kezdésre minden a helyén legyen. Rutinból megy már ez a csapatnak, hiszen idén lesz éppen tíz esztendeje, hogy elindították a jótékonysági akciót. Bartalos Norbert, a Boldog Délután alapítója, főszervezője felidézte, 2013 decemberében, a karácsonyi ünnepek előtt szervezték meg az első ételosztást azzal a céllal, hogy kedveskedjenek, segítsenek a nélkülözőknek. Norbert kiemelte, hogy Grábics Gábor, a Corner tulajdonosának személyében egy igazán elkötelezett partnerre találtak a kezdeményezésükhöz, de a vendéglátóhely valamennyi munkatársa lelkesen, jó szívvel segíti az akciók megvalósítását. Mindig érkezik felajánlás önkéntesektől is, akik szívesen segédkeznek egy-egy alkalom során. Ezúttal kétszáz adagnyi tarhonyás hússal várták a nehézsorsúakat. Egy új támogatónak köszönhetően gyümölccsel is kínálták a vendégeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában