Rendkívüli közgyűlés

2022.12.30. 11:30

Csak összeült még egyszer a képviselő-testület

Rendkívüli közgyűlést hívott össze Pintér Tamás polgármester az év utolsó előtti napjára. Az ülésen egy napirendi pontot tárgyaltak, amely Dunaújváros villamosenergia-ellátása tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapításáról szólt. 

Brousil Csaba

Fotó: DH

Ismeretes, hogy az önkormányzati tulajdonú ingatlanok és fogyasztási helyek villamos energia ellátása, valamint a Dunaújváros közvilágítási berendezéseinek villamos energia ellátása tárgyú szerződések 2023. január 31-én, egyes az önkormányzat fenntartásában lévő intézmények villamos energia ellátására vonatkozó szerződések pedig 2022. december 31-én lejárnak. A közgyűlés még novemberben döntött a 2023. január 1-től 2023. június 30-ig tartó időszakra vonatkozó közbeszerzési eljárás megindításárról. A pénteki rendkívüli ülésen pedig megállapították, hogy az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ajánlattevő által benyújtott ajánlat érvényes, és ajánlattevő alkalmas a szerződés teljesítésére. Ajánlata megfelel az ajánlattételi felhívásban és a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak. Arról is döntöttek, hogy a szolgáltatás megrendelésére a jövő évi költségvetésben nettó 205.8 millió forintot beterveznek. 

A közgyűlés következő rendes ülése januárban lesz majd. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában