Kutyák segítettek az ajándékok megkeresésében

2022.12.07. 10:00

Bundás segédekkel érkezett

Egy remek programmal kedveskedett a gyerekeknek Mikulás-nap alkalmából a dunaújvárosi Duna-parti tagóvoda és Katica tagóvoda. Az eseményen a Duna Dog Center Kutyaiskola éles eszű kedvencei is részt vettek, és segédkeztek abban, hogy az ajándékcsomagok minden kisgyermekhez eljussanak.

Szente Patrícia

Rénszarvasok helyett kutyákkal érkezett a Mikulás

Fotó: Laczkó Izabella

Dankó Zoltán Norbertné, a Duna-parti tagóvoda vezetője, valamint Lőrincz Andrea Ágnes, a Katica tagóvoda vezetője elmondták, az óvárosi épület állapotának megromlása miatt június óta osztoznak a Duna-parti tag­óvoda óvodásaival, ahol nagy szeretettel várták őket, megteremtve a lehető legmegfelelőbb környezetet a Katica óvoda gyermekei számára. Már a költözés kezdetétől nagy volt az összetartás a két tagóvoda között, hiszen közös céljuk, hogy a gyermekek számára örömet, maradandó emlékeket teremtsenek. A két tag­óvoda összefogásának eredménye pedig a kedden megrendezett Mikulás-ünnepség, amelyen díszvendégként Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda igazgatója, valamint Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester is részt vett. 

Mindenki nagy lelkesedéssel várta az ajándékcsomagokat

A gyerekek idén a meglepetéscsomagokhoz rendhagyó módon juthattak hozzá, ugyanis a Katica tagóvodával már évek óta jó kapcsolatot ápoló Duna Dog Center Kutyaiskola jól képzett kutyusai segítettek az ajándékok megkeresésében. Mielőtt azonban megérkezett volna a Mikulás, a gyerekek játszhattak is egy jót a négylábúakkal. Az üdítő játék után az óvoda épülete ünnepi énekektől zengett, amíg a kicsik átvonultak a tornaterembe, ahova nem sokkal később a várva várt Mikulás is megérkezett az ajándékokkal együtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában