Újabb állomásához érkezett

2022.10.13. 15:00

Van már felirat a Manókuckó Bölcsődén Mezőfalván

Lapunk is többször beszámolt az idei év bölcsődefejlesztési, építési projektjeiről. A városkörnyéki települések közül Baracson és Nagyvenyimen már gyerekzsivajtól hangosak az intézmények, de Mezőfalván még nem vehették birtokba. Miként áll a Manókuckó Bölcsőde ügye, erről kérdeztük Márok Csaba polgármestert.

Horváth László

Fotó: Horváth László

Örvendetes hírekben arról számolhatunk be, hogy már látható, olvasható a bölcsőde neve az épületen. Az október tizenkettedikei önkormányzati ülésen a képviselők elfogadták a szükséges dokumentumokat és október tizenhetedikével pedig beadásra kerül a működési engedély.

- Mire számíthatnak a szülők?
- Hatvan napos ügyintézési határidő van az engedély megadására. A hatóságokon múlik minden, így nem lehet jósolni. Ez megrövidül, vagy nem, arról megint nem lehet biztosat mondani. Jó hír, hogy például a használatbavételi engedélynél ez az idő nagyon megrövidült, azonban erre alapozni nem érdemes. A realitás inkább a január elseje. Az önkormányzat minden igyekezetével azon van, hogy a tőle elvárt feladatokat pontosan és időre teljesítse. Rajtunk tehát nem múlik – mondta érdeklődésünkre Márok Csaba Mezőfalva polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában