Nyugodjon békében

2022.09.14. 14:23

Elhunyt Garai Zsuzsanna

„Fájó szívvel búcsúzunk! Nagy szomorúsággal és mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett és tisztelt kollégánk, iskolánk intézményvezetője, Garai Zsuzsanna 2022. szeptember 13-án rövid ideig tartó, súlyos betegség után elhunyt.” – tette közzé a Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola közössége az iskola honlapján.

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Búcsúzik tőle Dunaújváros Megye Jogú Város Önkormányzata, amely három évvel ezelőtt „Dunaújváros Érdemes Pedagógusa díjjal ismerte el szakmai munkáját, kiemelkedő vezetői tevékenységét. Honlapjukon közzétett megemlékezésükben írják: „Három évtizedet töltött a pedagóguspályán, 15 éven át az intézmény vezetője volt. Mindig nagy hangsúlyt fektetett a lemaradó tanulók fejlesztésére, felzárkóztatására, de szem előtt tartotta a tehetségek felkarolását is. Szakmai felkészültségével, következetességével és igényességével követendő minta a pedagógusok számára.”

Garai Zsuzsa Fotó: Arany János Iskola

A közösségi médiában tette közzé együttérző gondolatait dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője, aki a dunaújvárosi pedagógustársadalom megbecsült alakjaként, régi barátként emlékezett rá.  

Részvétét fejezte ki dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is, aki kiemelte: „Pedagógusi munkáját kiemelkedő szakmai felkészültséggel, nagyfokú hivatástudattal, a rá bízott gyermekek érdekeit szem előtt tartva végezte. Pedagógusi munkája mellett aktív tagja, alakítója volt Dunaújváros közéletének is.” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában