Nyolc kategóriában lehet nevezni

2022.07.09. 14:00

Idén is lesz virágosítási verseny

A házak virágosítása mellett a köztereket is megszépítik Fotó: illusztráció

Fotó: Zsedrovits Eniko

Idén már 23. alkalommal szervezi meg az önkormányzat a környezetvédelmi osztállyal és bizottsággal közösen a már hagyománynak számító virágosítási versenyt. A "Virágos Dunaújvárosért 2022" - verseny részeként nyolc kategóriában várják a nevezéseket. Keresik a legszebben virágosított erkélyeket, ablakokat, lakosság által gondozott előkerteket, virágládákat, üzlet, intézmény és családi házas előkerteket, homlokzatokat. A nevezéseket a www.dunaujvaros.hu weboldalról letölthető nevezési lapon kell személyesen (DMJV Polgármesteri Hivatala), vagy elektronikusan ([email protected] címre) benyújtani a nevezett helyszín maximum 10 darab fotójával együtt.  A jelentkezési határidő: 2022. július 31.

A "Virágos Dunaújvárosért 2022"- versenyre az alábbi kategóriákban lehet nevezni:

  • A legszebb közterületi lakossági előkert
  • A legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély
  • A legszebb lakosság által virágosított erkély
  • A legszebb lakosság által virágosított közterületi virágláda
  • A legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat
  • A legszebb családi házas előkert
  • A legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat
  • A legszebb közterületi társasházi lakossági előkert

A különböző kategóriákban az első 3 helyezettet díjazzák. Több színvonalas virágosított helyszín esetén különdíjakat adunk ki. Több éve pályázó versenyzőink jubileumi díjban részesülnek. A nevezéshez csatolni kell legalább egy 1 db fényképet a virágosított részről (elektronikusan is beküldhető, maximum 10 db fénykép). Egy virágosított helyszínre csak egy pályázat nyújtható be! Az azonos helyszínre beérkezett több pályázatot egyként kezeljük.

A helyezéssel és a díjazással kapcsolatosan utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Észrevételeiket elégedettségi felmérőlapunkon jelezhetik, amelyet minden pályázónak a rendelkezésére bocsátunk.

A nevezéseket a felhíváshoz csatolt nevezési lapon kell benyújtani.

A pályázatokat elsősorban elektronikus úton várjuk a [email protected] e-mail, vagy postai, illetve személyes úton az alábbi címre:

Cím:Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Hatósági Főosztály Környezetvédelmi Osztály, 2401 Dunaújváros, Városháza tér 1. "A" épület 9. emelet 910. - 912. iroda

Jelentkezési határidő: 2022. július 31. (a pályázat beérkezésének utolsó napja)

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2022. október végéig

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában