Székesfehérvár

2022.04.29. 10:00

Többletforrás jut a településeknek

Molnár Emese

Fotó: Skobrak Denes

Rendkívüli ülést tartott április 27-én, szerdán a Fejér Megyei Közgyűlés, ahol egyebek mellett arról döntöttek, hogy az előző pénzügyi ciklushoz tartozó települési projektekhez (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program fejlesztéseihez) többletforrást biztosítanak – erről számolt be a közösségi oldalán dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. 
Arról is írt a bejegyzésben, hogy az Iváncsa, Kulcs, Rácalmás és Adony térségében kialakult különleges gazdasági övezetben több nagy fejlesztés van folyamatban, például az SK Innovation, valamint a Yaris Kabin beruházása. 
– Ezek sok-sok milliárdos fejlesztések, amelyek több ezer munkahelyet teremtenek Fejér megyében. Ezzel kapcsolatban olyan döntéseket hoztuk meg, amelyek az úthálózat-fejlesztést, az elektromos háttér kiépítését segítik, támogatják, hiszen a megyei önkormányzat ezen beruházásoknál már ingatlantulajdonnal is bír – nyilatkozta a közgyűlési összefoglalójában dr. Molnár Krisztián. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában