Szórakozva tanulás

2022.04.19. 17:00

Élménytúra és szabadtéri kincskeresés várt a diákokra

A Pénziránytű Alapítvány a szórakozva tanulás szellemiségét követve középiskolásoknak szóló szabadtéri kincskereső programot fejlesztett MoneyGo néven. Az UrbanGoval közös projekt egy városi kalandtúra. A Pénziránytű Iskolahálózat tagjai ingyenesen vehetnek részt a budapesti programban. A Lorántffy egy csapata is ott volt.

duol.hu

Mivel Lorántffy iskola is tagja a Pénziránytű Iskolahálózatnak, április 12-én egy 7 fős csapat a 10/1-ből (Anna, Dorina, Petra, Nóri, Barnabás, Bence és Patrik) teljesítette az élménytúrát, melynek állomásai a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez kapcsolódó budavári épületeket kötik össze, írja a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum.

A bő kétórás túra során Molnárné Lukács Anita tanárnő vigyázott a diákokra. Mivel Lorántffy iskola is tagja a Pénziránytű Iskolahálózatnak, április 12-én egy 7 fős csapat a 10/1-ből (Anna, Dorina, Petra, Nóri, Barnabás, Bence és Patrik) teljesítette az élménytúrát, melynek állomásai a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez kapcsolódó budavári épületeket kötik össze.

Fotó: Dunaújvárosi Szakképzési Centrum 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában