együtt, egységben

2021.05.18. 12:00

Online képkiállítást szervez a DUE és a Jószolgálati Otthon Közalapítvány

„A Látható Karnyújtás – Együtt, egységben” elnevezéssel a Dunaújvárosi Egyetem és a dunaújvárosi Jószolgálati Otthon Közalapítvány 2021. május 20-23. között online képkiállítást szervez.

duol.hu

Kitti_Cikk kep 2

Fotó: uniduna

A Dunaújvárosi Egyetem számára kiemelt fontosságú a társadalmi felelősségvállalás, az esélyegyenlőség megteremtése, az egyenlő bánásmód fontosságára való felhívás, s ennek fő támogatója az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 számú „A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen” elnevezésű projekt, amelynek keretében a közös szervezésű képkiállítás megvalósul. Az Egyetem és az Otthon több éve ápol jó kapcsolatot egymással, a partnerek számos közös eseményt szerveztek, írja az uniduna.hu.

Az Otthon gondozottjai által készített képekből álló kiállításokon, az egyedileg kidolgozott festmények több órás foglalkozás eredményeként tárulnak az érdeklődők elé. A Dunaújvárosi Egyetem, az eseménnyel szeretné felhívni a figyelmet a társadalmi szerepvállalás fontosságára. Az elkészült alkotások elsősorban a Dunaújvárosi Egyetem honlapján lesznek elérhetők, ahol az érdeklődők megtekinthetik az erre az alkalomra készült festményeket.

A kiállításra kerülő alkotások megvásárolhatók lesznek egy későbbi jótékonysági liciten, amelyet az Otthon a már megszokott módon, a saját Facebook felületén valósít meg. A szervezet a jótékonysági licit során befolyt bevételből a készségfejlesztő foglalkozásokhoz, valamint a működése minőségi ellátásához kívánja a szükséges eszközöket beszerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában