ételosztás

2021.03.12. 08:00

Ezt is elvitte a harmadik hullám

A Boldog Délután civil közösség évek óta melegételosztással igyekszik enyhíteni a rászorulók gondjain március 15-én.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

A járványhelyzet miatt azonban a jövő héten hétfő délutánra tervezett jótékonysági akció elmarad. Bartalos Norbert, a Boldog Délután egyik alapító-főszervezője a Dunaújvárosi Hírlapnak elmondta:

– Az idei évet is úgy terveztük, hogy március idusán jelentkezünk a már hagyományos ételosztással, ám a jelenlegi keretek között nem szeretnénk semmilyen kockázatot vállalni, és senkit nem akarunk veszélybe sodorni. Úgy döntöttünk, az első tavaszi jótékonysági akciónkat ezúttal elhalasztjuk.

A szervezők már a május 1-jei akcióra készülnek
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Bízunk abban, hogy sikerül megállítani a járványt, és hamarosan elkezdődik egy fokozatos újranyitás. Arra készülünk, hogy a május 1-jére tervezett ételosztást megtarthatjuk majd a Dózsa mozi előtti téren. Bár a hétfőre tervezett esemény elmarad, a Boldog Délután továbbra is aktív. Folyamatosan érkeznek hozzánk megkeresések, főként nehéz helyzetbe sodródott családoktól, akiknek megpróbálunk rendszeres segítséget nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában