mozaikkereső nyertesek

2021.01.30. 14:00

Játék: kisorsolták a Mozaikkereső fődíjait

Január 29-én, pénteken Veszprémben sorsolták ki azokat a szerencsés játékosokat, akik megnyerték Mozaikkereső játékunk fődíjait.

DH-összefoglaló

20210129 Veszprém Mozaikkereső játékunk fődíjának, a két személygépkocsinak a sorsolása a Napló szerkesztőségében. A sorsolást Szarka Márton egyetemista diákmunkás végezte, jelen volt Bogdán Katalin marketing koordinátor (fekete felső) és Őze Éva közjegyző (világos felső) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el most is a Mozaikkereső játékunkat, s újfent hatalmas érdeklődés övezte nyereményjátékunkat, amelyben a 19 megyei napilap olvasói, előfizetői vehettek részt. Csütörtökön már kisorsoltuk a megyei díjakat, a játék sorsolása pénteken folytatódott, ahol gazdára talált a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi. Összesen közel 100 ezer levél, egészen pontosan 97 549 darab játékszelvény érkezett a sorsolásra a Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország és Kisalföld olvasóitól.

A két személygépkocsinak a sorsolása a Napló szerkesztőségében. A sorsolást Szarka Márton egyetemista diákmunkás végezte, jelen volt Bogdán Katalin marketingkoordinátor (fekete felső) és Őze Éva közjegyző (világos felső) Fotó: PK

A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek ­érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul fel­ragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

A sorsoláson gazdára találtak a Toyota Yarisok is

Toyota Yaris személygépkocsit nyert Mozaikkereső játékunkban: Románivits Gábor (Berzence) és Geda Györgyné (Székesfehérvár) olvasónk.

Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük, hogy velünk játszottak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában